benacazón citas gratis

ferran-savall-facebook


http://marjodesign.com/?korol=rencontre-femmes-algerien-pour-mariage&dbc=23 En Ferran Savall va néixer, per aquells atzars de la vida, a Basilea el 1979. És fill de Montserrat Figueras i Jordi Savall fet que el porta a estar des dels seus primers anys en contacte quotidià amb l’ambient musical d’estudi, d’assaigs i de concerts que tenen lloc a casa seva amb els membres de la seva família.

hombre un solo golpe En Ferran Savall és un cantant autodidacte a la recerca de la veu natural. Ha explorat músiques del món: del Pakistan, de l’Índia, d’Armènia entre d’altres, però sempre defugint de l’especialització d’estil, cercant tastets tècnics per incorporar en les seves improvisacions. La seva base vocal és reforçada amb classes de tècnica vocal amb Dolors Aldea.
 Els seus primers espais d’aprenentatge i realització van ser les places i els carrers del barri de Gràcia a Barcelona i al desaparegut bar SiNo de l’escriptor veneçolà Armando Luigi Castaneda.


El 2004 inicia l’aventura de tocar professionalment amb la seva família, seguida de l’enregistrament del disc Du temps & de l’instant que els porta a realitzar concerts per tot el món.

Des de 2005 col·labora amb la ballarina i coreògrafa índia Shantala Shivalingappa en diversos projectes i amb músics com Chitravina N. Ravikiran, Thodur Madabusi Krishna, Subash Chandra, Prabhou Edouard i Wassim Soubra.

El 2008 enregistra Mireu el nostre mar amb l’ajuda de Mario Mas i la participació de Jordi Gaspar, Javier Mas, Dimitris Psonis i d’altres. La bona rebuda del disc a França el porta a tocar sovint allà en format de trio amb Mario Mas i Jordi Gaspar, amb qui manté una intensa relació professional. També ha col·laborat amb artistes com Driss El Maloumi, Nedyalko Nedyalkov, Razmik Amyan, Gaguik Mouradian i Hakan Güngör, amb qui recentment ha tocat a Turquia amb el Grup Pandora. Ha col·laborat també amb projectes com Gèmini i l’espectacle de poesia Una música de cavalls negres.

Finalment, el 2014 presenta el projecte IMPRO, un recull d’instantànies musicals que provenen d’un passat que es fa present a partir de l’espontaneïtat.