AVSA9906-impro-500x450

© Olga Álvarez

quesnoy-sur-deûle agence rencontres IMPRO és un projecte en constant canvi i moviment, com ho és la vida i l’univers. És el meu darrer projecte i alhora el primer, ja que l’art de la improvisació, al principi com un joc, m’ha acompanyat des de sempre. Impro és un conjunt d’instantànies d’un passat que es fa present, de fragments d’un tros de vida impulsada per les ganes de jugar, crear, descobrir i compartir.

Cadascuna de les improvisacions té com a base ostinatos senzills, patrons harmònics que reviuen d’un temps passat per acompanyar i abraçar la improvisació melòdica, rítmica i harmònica del moment present. Impro és alhora un diàleg que no es concreta en cap paraula però que fa ús del so per expressar-se. Comparteixo aquest diàleg amb el públic i amb qui em vulgui escoltar però també amb una combinació de personalitats musicals que integren aquest projecte: http://mobil-m.it/?motivaciya=incontri-sesso-cresciano&c89=e0 Jordi Gaspar al contrabaix, http://salenor.es/?akapylko=donde-conocer-chicas-de-aretxabaleta&6b1=41 Clara Peya al piano, Ciro Redondo Driss El Maloumi al llaüt, Hakan Güngör al salteri qanun, Nedyalko Nedyalkov a la flauta kaval o David Mayoral a la percussió. Impro també es presenta en format escènic, amb l’agradable col·laboració de la Shantala Shivalingappa, magnífica ballarina i coreògrafa que posa cos i entrega a les músiques d’Impro. Aquest espectacle l’hem anomenat Impro Sharana, ja que la Sharana és l’entrega en indi i, alhora, part essencial del nom de Shiva Sharana, el déu de la dansa.

Impro és un repte i una il·lusió viscuda en companyia d’instruments de la mediterrània, de músics estimadíssims i d’amics i familiars que formen part de mi.

Aquest és el camí que intento traçar a cadascun dels concerts, únics tots ells i fruit de l’emoció i del moment just.

+Informació i venda d'IMPROMedium button